BG | EN
Search
Close this search box.

Асоциация „Прозрачност без граници“ ще представи най-съвременните тенденции в управлението на бизнеса, насочени към рисковете в мениджмънта.

Модератор ще бъде журналистът и телевизионен водещ Добрина Чешмеджиева. Сред официалните гости е вицепрезидентът г-жа Илияна Йотова и зам.–министъра на икономиката г-жа Ивелина Пенева, които ще бъдат част от откриващия панел на събитието.

Опита си по темата бизнес интегритет ще споделят водещи български компании от секторите индустрия и здравеопазване. Добри управленски практики ще представят и чуждестранни организации от Великобритания, Швеция и Румъния.

В закриващия панел от програмата на събитието Калин Славов, изпълнителен директор на Асоциация „Прозрачност без граници“, ще представи идеята за учредяване на Бизнес интегрити клуб. Клубът цели да спомогне за създаването на конкурентни предимства, базирани на подобряване на процесите на управление, оптимизиране на партньорските контакти и повишаване на доверието сред клиентите.

На финала на събитието ще има възможност за дискусия, на която присъстващите да получат отговори на своите въпроси.

Събитието ще се състои на 28 септември 2021 г. от 16 часа в зала „Да Винчи“ на Конферентен център Millennium Milestone (гр. София, бул. Витоша 89Б).